top of page

Utflykter - Rundor du kör själv

Eftersom vi är en specialiserad resebyrå, djupdyker vi i varje område vi betjänar för att hitta de bästa och ovanliga upplevelserna på din resa. Denna uppmärksamhet på detaljer gör att vi inte erbjuder ett brett utbud av områden som din vanliga agent gör. Vi ställer de svåra frågorna, hittar ur vägen platser som praktiskt taget ingen besöker.

Vill du besöka bronsåldersgravar i form av ett kors? Eller köpa honung direkt från biodlaren? Eller äta lokala delikatesser på stranden i solnedgången? Vi lämnar storstaden, stora typiska turistkvarnsföremål till de andra killarna och tar dig ut på en riktig resa.

Vill du ha anpassad runda? Vi mixar och matchar efter dina önskemål.

20230517_181556-1024x500.webp

01

Sjöbo kommun och omnejd

Beläget nära Öresund, Malmö och det trånga Österlen, erbjuder Sjöbo med omnejd i Sveriges brödkorg fantastisk natur, lokalt hantverk och en fantastisk historia som går tillbaka till den senaste istiden.

02

Skånes slott

Skånes bördiga marker tillät stora rikedomar att förvärvas av lokala landbaroner, herrar och grevar. Slottsturer är mer lämpade för större grupper som reser tillsammans, som bilklubbar och resegrupper.

sweden-2154685_1920.jpg
stone-4378229_1920.jpg

03

Skånes vulkaner

För geoligisterna bland er guidar vi genom resterna av de skånska vulkanerna som bröt ut under juratiden. Ett 50-tal vulkaner syns ovan jord och vi guidar dig på en flerdagarstur genom vulkanlämningarna och den kulturhistoria de tjänar.

04

Konstigheter och kuriosa

En annorlunda runda med fokus på det märkliga, annorlunda och oväntade runt om i Skåne och som garanterat kittlar din nyfikenhet.

UEc.webp
AAA_0687_JPG.webp

05

Vackra vägar

För den kräsna motorentusiasten är det inget som ger spänningen av att köra på en slingrande landsväg oavsett årstid. Våra landsvägsturer sätter vägen i första hand och destinationerna i andra hand. Finns både med och utan grusvägar, kombinera med någon av våra andra turer för en oförglömlig utflykt.

bottom of page